Dobrodošli u restoran nacionalne kuhinje Durmitor, koji je svoja vrata otvorio 1993. godine u srcu Novog Beograda. Ovaj restoran je brzo postao poznat po izuzetnoj usluzi, kvalitetnoj i svežoj hrani, kao i vrhunskoj ponudi vina.
U Durmitoru se svakodnevno peče domaći hleb ispod sača i pripremaju autentični domaći kolači. Naši specijaliteti, o kojima se priča širom grada, pružaju jedinstveno gastronomsko iskustvo u prijatnom ambijentu, koji je omiljen među poslovnim ljudima i porodicama.
Restoran Durmitor, sa dugom porodičnom tradicijom, nudi široku paletu jela uključujući teletinu, jagnjetinu i jaretinu ispod sača, kuvana jela, roštilj i riblje specijalitete. Jedno od naših najpoznatijih jela je biftek u maslinovom ulju, koje će zadovoljiti i najzahtevnije gurmane.
Svakodnevno na adresu restorana Durmitor stižu svež sir, kajmak, meso i suhomesnati proizvodi najboljeg kvaliteta. Peciva, proje i pite pripremaju se ručno, po tradicionalnim receptima, pa je doručak u Durmitoru zadovoljstvo koje se ne propušta.
Naše radno vreme je od ponedeljka do subote od 8:00 do 23:00, dok nedeljom ne radimo. Uverite se zašto je u Durmitoru uvek traženo mesto više!
Jela ispod sača
Vruća mlada jagnjetina, jaretina ili teletina ispod sača, uz krompir pripremljen na isti način, raznovrsne sezonske salate i domaći hleb, pružaju hedonistički trenutak koji se u Durmitoru ne propušta.
Domaći kolači
O kolaču Tri leće restorana Durmitor se uveliko priča! Pored ove omiljene poslastice, ne propustite da probate i kolač sa malinama, nugat tortu, krempitu, tiramisu i orasnice. Svi kolači se pripremaju u poslastičarnici restorana.
Posetite nas i doživite pravu magiju domaće kuhinje u restoranu Durmitor, Novi Beograd! Proverite zašto je restoran Durmitor na Novom Beogradu jedan od najboljih restorana u ovom delu grada.